jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-09-2008 MSC E2 - Olympia'28 E1 uitslag: 1 - 7

Door de winst van vorige week was de gehele selectie in een opperbeste stemming. Maar vandaag stond er een hele sterke tegenstander te wachten. In een heerlijk zonnetje werd er op het hoofdveld afgetrapt voor alweer de derde wedstrijd.

Scheidsrechter Jacob floot voor de aftrap en de gastheren uit Meppel werden gelijk  onder druk gezet. Iedereen deed zijn best, maar het leek net of ze elke bal net te zacht schoten. Hierdoor bleef de druk en kwamen we naar een kwartier spelen op een 0-1 achterstand. Binnen 5 min werd de achterstand vergroot naar een 0-3. De koppies gingen wat naar beneden. Ze waren duidelijk toe aan de pauze. Inmiddels was het tijd voor de ranja en floot de scheidsrechter voor de rust. In de rust werd er een opbeurende speech gehouden.

De scheidsrechter floot voor de start van de tweede helft. De opbeurende woorden hadden geholpen en de MSCers maakten een vliegende start met na vier min. een doelpunt van Jaimy. (1-3) Het spel ging nu op en neer, maar het goede spel van vorige week was ver te zoeken. Door een paar gastheren werd er niet goed meegedaan en sloten niet goed aan bij de aanval en waren te laat met verdedigen. De andere toppers moesten dit met hard werken compenseren. Het extra lopen eiste veel kracht, waardoor de vermoeidheid toesloeg. De verdediging bleef verdedigen en Justin bleef keepen maar, tegen zo'n overmacht was er geen houden aan. Na ongeveer 12 min spelen werd de genade klap gegeven het stond 1-4. En in plaats van er tegenaan gaan werd er gemopperd op elkaar, in plaats van mee verdedigen. Sommige legden zich er bij neer. Het resulteerde in een aantal doelpunten waardoor de eindstand van 1-7 op het formulier kwam te staan.

Jammer jongens, zo'n wedstrijd zit er altijd wel eens tussen, volgende week hard trainen en dan uit naar de buren. En je weet het FC. Meppel uit altijd moeilijk, maar met hard werken, lekker en slim samenspelen kunnen we elk team verslaan.

Tot de volgende keer,
Jacob

Wedstrijdfoto's