jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-09-2008 Alcides E3 - MSC E2 uitslag: 0 - 12

Vandaag uit naar Alcides, een echte derby. Leider Kees kon er helaas niet bij zijn, hij had geregeld dat Jacob ging coachen. Marco nam de taak op zich om de verdedigers Kees en Lars te coachen. Trainer Sebas ging naar de andere kant van het veld om daar te coachen. Aan de coaching kon het vandaag niet liggen. De regen was gestopt en het zonnetje kwam erbij. Een lekkere temperatuur om te kijken en te spelen. Wat wil je nog meer?? Na de opstelling en het tactische verhaal werd er warm gelopen.

Na het fluitsignaal begonnen we goed, want binnen twee min. wist Dylan de score te openen en was het 0-1. We overbluften de gastheren van Alcides en wisten na 12 min. spelen uit te lopen naar een verdiende 0-2. Dit keer was het Moutasser, die schitterend inschoot en de keeper passeerde. Alcides ging ook geregeld in de aanval. Het waren de verdedigers Kees en Lars, die telkens op de goede plek stonden. Samen met keeper Justin was het vandaag voor de spitsen van Alcides onmogelijk om te scoren. De middenvelders Jaimy, Moutasser, Stan en Wouter werkten stuk voor stuk hard en hielpen de verdedigers en de aanvallers elke keer weer. De aanvallers Dylan en Roy waren goed op dreef en maakten beide vlak voor de pauze een doelpunt. Zo gingen we de rust in met een riante voorsprong van 0-4.

In de rust werden er nog wat aanwijzingen gegeven, waardoor er nog wat makkelijker gevoetbald kon worden. Met de aanwijzingen in het hoofd, werd er weer begonnen aan de 2e helft. Het verdedigers duo Kees en Lars stonden nog steeds als een huis  te verdedigen en speelden de ballen goed af op de vaak vrij lopende middenvelders. Dit was een hele prestatie. Dit geldt zeker voor Stan, hij is deze week ziek geweest en was nog niet helemaal fit, maar wilde niet gewisseld worden. De spitsen liepen vaak vrij aan de zijkant, waardoor de mooiste aanvallen te zien waren. De doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Er werd nog acht keer gescoord, waardoor er een uitslag van 0-12 op het bord kwam te staan. Voor het archief en de trotse ouders: Dylan 0-5, Roy 0-6, Dylan 0-7, Wouter 0-8, Roy 0-9, Wouter 0-10, Jaimy 0-11 en de laatste was van Roy 0-12. Jongens goed gespeeld, er werd lekker gevoetbald. Het was heerlijk om naar te kijken.

Na de wedstrijd was het tijd voor de penalty's en het handjes schudden, waarna iedereen met een zeer verdiende glimlach naar de kleedkamers ging.

Tot volgende week.
Jacob

Wedstrijdfoto's