jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

11-04-2009 MSC E2 - Flevo Boys E5 uitslag: 2 - 2

Vandaag weer een hele moeilijke wedstrijd en weer tegen een kampioenskandidaat. De zon was lekker aan het schijnen. En we konden zonder jas naar het voetbalveld. Iedereen was gespannen en was na de warming-up klaar voor de strijd. Ze waren de uitwedstrijd nog niet vergeten 1-0. De eerste wedstrijd, veel kansen en niet scoren. iets te veel foutjes achterin. Maar nu gingen we het recht zetten.

We begonnen aan de wedstrijd na het fluitsignaal van de hr. Luft. We begonnen iet wat te gespannen aan de zware wedstrijd. Het werd al snel beter en we creëerden kansen en kansjes. En gaven achterin erg weinig weg. Toch was het Flevo Boy's, die de score opende en de gastheren op achterstand van 0-1 zette. Door een communicatiefout op links, was de verdediger net te laat terug. De counter was goed. Zou het vandaag weer gebeuren, werd er stiekem gedacht. Wij in de aanval en hun scoren. De toppers lieten de moed niet zaken. Dit kwam mede door de vele aanmoedigingen van het toegestroomde publiek. De training van maandag zat bij de verdedigers nog goed in het koppie, want "naar buiten verdedigen" en "tussen de man en het doel staan" en dan ook nog het oog op de bal houden, ging steeds beter. Inmiddels was het tijd voor de ranja en dat smaakte goed. Het was namelijk nog steeds lekker warm.

De tweede helft werd begonnen en gingen we verder waar we gebleven waren. MSC in de aanval en net niet scoren. FLevo Boys counteren en gelukkig werd dit goed verdedigd door de verdedigers en middenvelders. Gingen we nu weer de boot in met lekker voetbal en één goed uitgespeelde counter. Nou het antwoord kwam van de voet van Roy. Jaimy schoot op doel, maar miste. De bal kwam voor Roy zijn beruchte linkerbeen. en.. en.. de bal verween achter de keeper in het doel. 1-1. De ban was gebroken. Flevo Boy's staat niet voor niets bovenaan en toonde veerkracht. Liet de kop niet hangen. Ze maakten door een beoordelingsfout in de verdediging door een middenvelder, de 1-2. We zagen de punten al in de tas van Flevo Boys verdwijnen. De gastheren lieten niet de kop zakken, maar zetten de schouders eronder. We hadden kansjes en kansen, maar de bal wilde er maar niet in. De moed zakte de reporter in de schoenen, maar de jongens gingen door. En kregen loon naar werken. Roy maakte zijn 2e van de dag. En het was zeer verdiend 2-2. Vlak voor tijd lagen de drie punten voor het grijpen. Dylan werd vrij gespeeld en kwam alleen voor de keeper, maar hij wist niet tot een schot te komen. Het bleef gelijk en de scheidsrechter blies een einde aan deze wedstrijd. 2-2.

De strafschoppenserie was voor keeper Justin om niet te vergeten, alle strafschoppen van Flevo Boys werden gestopt of gingen naast. Een leuke wedstrijd en lekker weer, prima start van de zaterdag.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's - Filmpje