jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

04-04-2009 Fc Meppel E3 - MSC E2 uitslag: 5 - 5

Na het schitterende weer van vrijdag waarbij de temperatuur rond de 20 graden zat, was het vandaag mistig en koud. Het was dus aan de voetballers om de toeschouwers warm te krijgen met mooi en goed voetbal. Uit naar Fc Meppel, de koploper, waarvan we moesten winnen wilden we nog voor de titel gaan.

De eerste helft begon goed. De eerste stormloop op de keeper van Fc Meppel zag er goed uit. Er werd overgespeeld maar helaas was de afwerking net niet goed genoeg. De gastheren hadden één hele grote troep, hoekschoppen. Na vier min. spelen was er de eerste hoekschop, deze was hard half hoog en werd door msc-verdediging zelf in het doel gewerkt. De jongens keken elkaar aan, wat was is er gebeurd? (0-1) Maar gelijk erna, wist Dylan het net te vinden na een goede steekbal van Moutasser . (1-1) Nog geen twee min. later wisten de heren het zelfde nog een keer te doen en we stonden voor met 1-2 Na tien min. spelen werd het weer gelijk, een schot op doel werd van richting veranderd waardoor hij als een vuurpijl achter keeper Justin in het net viel. (2-2) De aanval erna wist jarige Roy te scoren. (3-2) Vlak voor de pauze wist Dylan de 4-2 op het bord te zetten na een mooie aanval. Net voor het fluitsignaal voor de pauze wisten de gastheren uit een hoekschop te scoren. (3-4)

Na de pauze werd het spel iets minder. Na een kleine 10 min stond het weer gelijk 4-4. en wel in de rebound uit jawel een hoekschop. Na een kwartier spelen schoot Justin op Dylan en die zette Roy vrij voor het doel en het was 4-5. Weer een hele mooie aanval om te zien. Een min. later kwam de groenwitte spits net genoeg voor de verdediger. De bal verdween in de kruising en het stond weer gelijk 5-5. In de extra tijd, ja die was er door alle blessures genoeg, konden we in de laatste min. zien, dat Justin met een reddingsactie (die van de categorie "met gevaar voor lijf en leden") de bal kon keren. Waarna Kees, die goed naar de bal toeliep een bal blokte. Die bal had ik al geteld, maar daar kwamen we goed weg. Het bleef gelijk 5-5.

We hadden vandaag de kans om te winnen, maar het zat niet mee en we hadden niet de goede vorm. Na twee keer zo dik te hebben gewonnen, wordt er af en toe te gemakkelijk gedacht. Als er in eigen kunnen wordt geloofd en slimmer wordt gespeeld, winnen we de rest.

Groet en tot de volgende keer,
Jacob

Wedstrijdfoto's