jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-08-2008 MSC E2 - FC Meppel E3 uitslag: 3 - 1

Vandaag mochten de jongens van E2 het voor de beker opnemen tegen FC Meppel, super gemotiveerd kwamen ze het veld in, omdat ze wisten dat als ze verloren er sowieso geen vervolg kwam.

Onze jongens begonnen sterk, veel balbezit, goed overspelen, een genot om naar te kijken. Dit goede spel uitte zich in een mooie aanval, waar Jaimy zijn voordeel mee kon halen en scoorde dan ook met een mooie treffer de 1-0. De voetballers waren goed aan elkaar gewaagd, over en weer werden aanvallen ingezet. Het voordeel kwam weer aan onze kant, want vanuit een mooi samenspel door het middenveld, kon Dylan een afgemeten voorzet geven, waardoor Roy na 23 minuten spelen de stand op 2-0 zette. FC Meppel zette geregeld aan aanval in op doel, maar door goed keepwerk van Justin en wat geluk bleef het doel nog schoon. De jongens waren toe aan het welverdiende bekertje ranja gezien de temperatuur, gelukkig werd er gefloten voor rust.

De tweede helft leek het alsof onze jongens hun kruid de eerste helft wat verschoten hadden, het tempo lag wat lager en ballen kwamen niet meer zo goed aan, maar ondanks dat bleven ze vechten. Na zo’n 30 minuten voetballen kwam er voor MSC een aanval op doel, maar helaas kwamen Stan en Dylan net iets tekort. FC Meppel daarin tegen vond een gaatje in de verdediging en wist met een mooi een tweetje de nul weg te werken en de stand op 2-1 te zetten. Maar de strijd was nog niet gestreden aan onze spelers te zien, met z’n allen werd er gespeeld om balbezit, waaruit vervolgens als een duveltje uit een doosje Roy met een perfect schot de 3-1 achter zijn naam zette. Met deze stand werd het eindsignaal gegeven. Moe maar voldaan werd er aan de pengels begonnen.

Helaas gaan de jongens ondanks deze overwinning niet door voor de beker, maar ze hebben een goede voorbereiding op de competitie gemaakt!!!!

Groetjes,
Anja

Verslag FC Meppel