jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

23-08-2008 MSC E2 - HH'97 E3 uitslag: 2 - 6

Vandaag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe E2. Door de winst van vorige week en de gasten hadden vorige week verloren, dachten de spelertjes van MSC, die pakken we wel even. Maar het liep anders.

De wedstrijd begon rond kwart over tien op het hoofdveld. Het zag er veel belovend uit. Het ging op en neer, waarbij Justin een paar keer liet zien dat hij in vorm was. Na vijf min. was het raak Jaimy wist van afstand te scoren en zette zo de 1-0 op het bord. Lang genieten was er niet bij, want binnen de minuut was het alweer 1-1.Na één minuut later was het weer raak. Ditmaal een afstandschot van Roy, 2-1. Deze twee doelpunten van afstand was het sein voor een aantal om ook te willen scoren. Dit was weer te zien in het spel, overspelen was er bijna niet meer bij. Solo na solo was de vermoeidheid en veel balverlies  het gevolg. Na een kwartier spelen was het ineens 2-2. Uit een hoekschop wist de spits van HH'97 de bal tussen onze verdediger en de eerste paal schieten. De aanmoedigingen vanaf alle kanten hielpen niet. Er werd hard gewerkt, maar niet als team. Inmiddels was het tijd voor de pauze.

In de pauze werd er een door de gehele technische staf verteld dat er toch meer overgespeeld moest worden. Toen de ranja op was werd er weer begonnen naar de 2e helft.

De peptalk uit de pauze had niet geholpen, er werd wel wat meer overgespeeld, helaas niet door iedereen. De verdediging had het erg druk en kreeg af en toe steun van de inmiddels vermoeide middenvelders. Na vijf min. werd er weer door de gasten gescoord en stond MSC achter met 2-3. Deze stand werd na 10 min. spelen 2-4. Justin keepte erg goed en de verdedigers Kees en Lars hadden hun handen vol aan de aanvallen van de tegenstander. Na 20 min. spelen was er een goede aanval van MSC en deze werd maar net door Roy gemist. Vlak voor tijd verkeek de keeper zich op de bal, die nog net binnen de palen in het doel verdween. 2-5. De eindstand 2-6 was een afstandsschot, die net over de keeper in het doel belande. Het was tijd voor de penalty's. De strafschoppen werden wisselend ingeschoten, waarbij de lat toch een paar keer werd geraakt.

Jammer jongens, snel vergeten. Maandag en woensdag hard trainen, om zaterdag thuis FC Meppel te kunnen verslaan. Dat wordt een hele klus, maar als team is het echt wel te doen.

Groetjes,
Jacob

Wedstrijdfoto's