jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

01-09-2018 FC Meppel JO13-2 - Vitesse JO13-1G uitslag: 2 - 6

Het nieuwe D2, ofwel de JO13-2 mocht in het lekkere nazomerse zonnetje de eerste bekerwedstrijd.

Voor de eerste thuiswedstrijd waren de jongens nog wat onwennig en wilden erg graag voetballen. Langs de lijn waren een groot aantal ouders aanwezig, waarvoor dank. Alles en iedereen was klaar voor de start van de wedstrijd.

De scheidsrechter floot voor de aftrap en we gingen van start. Het ging nog wat onwennig en zagen een betere tegenstander. Langzaam zagen we het team groeien en gingen we lekker voetballen. In de loop van de eerste helft waren er zelfs kansjes, maar helaas waren we niet gelukkig in de afronding. Vlak voor de pauze kwamen we wat ongelukkig achter. We gingen met 0-1 de rust in.

in plaats van thee ging de ranja er, met de zomerse temperatuur er goed in. Dit moest buiten gebeuren want de B1 zat in de kleedkamer. Of dit alles de oorzaak is dat we de tweede helft zwak begonnen, blijft gissen.

De tweede helft was net begonnen toen we binnen een paar minuten enkele doelpunten om de oren kregen. Dit was erg jammer, maar we herstelden goed en speelden weer lekker. De kansen waren er over en weer. Het gevolg was een aantal doelpunten, waardoor een geflateerde eindstand van 2-6 op het bord stond. De twee doelpunten aan onze kant kwam van Emmo.

Volgende keer weer een kans, groetjes,
Jacob

Wedstrijd foto's

 

fcmeppeljo13-2_20190216_04.jpg
fcmeppeljo13-2_20180908_06.jpg