jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

17-09-2016 SC Rouveen JO19-1 - FC Meppel JO19-2 uitslag: 5 - 3

Vandaag 17-09-2016 speelden wij in rouveen de wedstrijd om 12.00 uur. Wij begonnen uitstekend aan de wedstrijd. De eerste 20/25 minuten kregen wij mooie aanvallen en kansen voor geschoteld. In de negentiende minuut kregen wij een strafschop en deze werd feilloos door jasper buitenhuis binnen geschoten 0-1. Een mooie opsteker en zeker verdiend. Alleen vanaf dat moment konden wij niet meer via het middenveld voetballen en waren volledig de rust kwijt, terwijl wij telkens de lange ballen aan het spelen waren. We waren het voetbal helemaal kwijt en in de 24ste minuut kwam rouveen op 1-1. Na een verdedigings fout achterin. Twee minuten later was het zelfs 2-1. Weer na een verdedigingsfout bij ons. In de 30ste minuut werd het ook nog 3-1. Dit was tevens de ruststand.

In de rust werd de groep nog even op scherp gesteld en moesten ze uit een ander vaatje tappen. Dit gebeurde ook, maar eerst werd het nog 4-1. Na weer een fout achterin. Daarna kwam de rust terug en gingen wij weer voetballen. Via het middenveld en na een paar goede aanvallen via de vleugels, kwamen wij in de 60ste minuut op 4-2 door Miguel. In de 66 ste minuut kwamen wij ook op 4-3, wederom door Miguel. In de 77 ste minuut kregen wij ook nog een enorme kans op 4-4. Na goed voorbereidend werk van Jesper werd Luca vrij gespeeld, alleen de aanname was niet goed. De kans ging hierdoor verloren. Zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant. Zo werd de eindstand bepaald op 3-5.

Toch hulde aan het team voor de strijd die de tweede helft op de mat is gelegd. Volgende week weer keihard trainen en leren van de fouten die gemaakt zijn. Daarna wacht volgende week de thuiswedstrijd tegen wolvega.

Groet,
Harco

Wedstrijdfoto's